Main Article Content
Article Details
Berger, R. (2015). The digital transformation of industry. Roland Berger, BDI, Munich. Retrieved from https://www.rolandberger.com/media/pdf/Roland_Berger_digital_transformation_of_industry_20150315.pdf [accessed: 14.12.2019].
Buterin, V. (2014). A next-generation smart contract and decentralized application platform. Ethereum White Paper.
Chlebicka, A. (2017). Organizacje producenckie we Wspólnej Polityce Rolnej - przesłanki tworzenia i ewolucja wsparcia [Producer organisations in the Common Agricultural Policy - premises for creating and evolution of support]. In: A. Chlebicka (Ed.) Integracja europejska jako determinanta polityki wiejskiej: aspekty ekonomiczne. Wydawnictwo Fundacji Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA, Warszawa.
Crosby, M., Nachiappan, Pattanayak, P., Verma, S., Kalyanaraman, V. (2015). Blockhain Technology. Beyond Bitcoin. Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology Technical Report. University of California, Berkeley.
Gajewski, J., Paprocki, W., Pieriegud, J. (Eds.) (2016). Cyfryzacja gospodarki i społeczeństwa - szanse i wyzwania dla sektorów infrastrukturalnych [Digitization of the economy and society - opportunities and challenges for infrastructure sectors]. Instytut Badań nad Gospodarką Rynkową, Gdańsk.
GUS (2019). Rocznik Statystyczny Handlu Zagranicznego 2019 [Yearbook Trade of Foreign Statistics of Poland 2019]. Warszawa.
Haber, S., Stornetta, W.S. (1991). How to time-stamp a digital document. Journal of Cryptology, 3 (2), 99-111. (Crossref)
Jarka, S. Ruciński, M. (2016). High Commitment Management a new direction in the management of staff. Wydawnictwo SGGW, Warszawa.
Juchniewicz, M. (2015). Innowacje w logistyce łańcucha dostaw żywności [Innovations in food supply chain logistics]. Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego Problemy Zarządzania, Finansów i Marketingu, 41 (2), 473-482, https://doi.org/10.18276/pzfm.2015.41/2-38 (Crossref)
Karasiewicz, G. (2001). Systemy dystrybucji artykułów rolno-spożywczych na rynku polskim. Diagnoza i koncepcja zmian [Distribution of agri-food products on the Polish market. Diagnosis and concept of changes]. Wydawnictwa Naukowe Wydziału Zarządzania UW, Warszawa.
Kisielnicki, J. (2018). Blockchain jako technologia przepływu informacji i wiedzy w zarządzaniu projektami [Blockchain as a technology of information and knowledge flow in project management]. Przegląd Organizacji, 8, 8-13. (Crossref)
Kondo, M. (2014). Opportunities for the Australian beef industry in Asia. Marcus Oldham, 14/04, 1-5.
Kowalczyk, S. (2012). Konsekwencje globalizacji dla rolnictwa europejskiego [The consequences of globalization for European agriculture]. Zeszyty Naukowe Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Problemy Rolnictwa Światowego, 12 (1), 113-126.
Kowalczyk, S. (2017). Wolny rynek a bezpieczeństwo żywności w epoce globalizacji [Free market and the food safety in the globalization era]. Roczniki Naukowe Ekonomii, Rolnictwa i Obszarów Wiejskich, 104 (4), 15-27. (Crossref)
Łobejko, S. (2018). Strategie cyfryzacji przedsiębiorstw. Konferencja Innowacje w Zarządzaniu i Inżynierii Produkcji [Enterprise digitization strategies. The Innovation in Management and Production Engineering Conference]. Oficyna Wydawnicza Polskiego Towarzystwa Zarządzania Produkcją, Opole.
Michalczyk, J. (2019). Bezpieczeństwo żywnościowe z perspektywy państw Unii Europejskiej [Food security from the perspective of European Union Member States]. Ekonomia Międzynarodowa, 25, 18-45, https://doi.org/10.18778/2082-4440.25.02 (Crossref)
Milczarek-Andrzejewska, D. (2014). Zagadnienie siły w ekonomii - na przykładzie sektora rolno-spożywczego w Polsce [The issue of strength in economics - on the example of the agri-food sector in Poland]. Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa Polskiej Akademii Nauk, Warszawa.
Osmólski, W., Koliński, A. (2018). Wykorzystanie technologii blockchain w obrocie produktami spożywczymi [Use of blockchain technology in the food trade]. Przemysł Spożywczy, 72 (8), 64-68.
Steiner, J., Baker, J., Wood, G., Meiklejohn, S. (2017). Blockchain: the solution for transparent in product supply chains. Project Provenance White Paper.
Swan, M. (2015). Blockchain. Blueprint for a New Economy. O'Reilly Media.
Szymczak, J. Sadowski, A. (2019). Technologia blockchain jako stymulanta zachowania bezpieczeństwa żywności w łańcuchu dostaw [Blockchain technology as a stimulus for maintaining food safety in the supply chain]. Zagadnienia Doradztwa Rolniczego, 2 (96), 49-63.
Treiblmaier, H. (2018). The impact of the blockchain on the supply chain: a theory-based research framework and a call for action. Supply Chain Management, 23 (6), 545-559. (Crossref)
Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Dz.U. 2015, poz. 594 [Act of 25 August 2006 on food safety and nutrition. Journal of Laws 2015, poz. 594].
Downloads
- Roman Kisiel, Wiesława Lizińska, Olga Senyszyn, THE AGRICULTURE TAX SYSTEM AND THE PERSPECTIVE OF ITS CHANGES IN THE OPINION OF FARMERS IN THE WARMIŃSKO- -MAZURSKIE VOIVODESHIP , Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia: Vol. 18 No. 4 (2019)
You may also start an advanced similarity search for this article.
- Sławomir Jarka, THE PROBLEM OF THE OPTIMAL VOLUME OF ENTERPRISE PRODUCTION IN THE LIGHT OF THE THEORY OF TRANSACTION COSTS AND THE PRACTICE OF OUTSOURCING , Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia: Vol. 17 No. 4 (2018)
- Sławomir Jarka, ANALYSIS OF FACTORS AFFECTED ON EFFICIENCY MILK FARMS , Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia: Vol. 6 No. 4 (2007)
- Sławomir Jarka, FINANCIAL EFFICIENCY IN LARGE AREA COMPANIES , Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia: Vol. 8 No. 4 (2009)